Nyní již oficiálně: Izod IndyCar Series

iM3, 5. listopadu 2009, 20:31 Google+

Po Etanolu a Apex Brazil přichází plnohodnotý oficiální sponzor série IndyCar. Od nynějška zní plný název Izod IndyCar Series.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Carpenter, Ed

Carpenter, Ed | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Před několika týdny prosákla na povrch informace, že společnost Izod, zabývající se oblečením a módou, bude hlavním sponzorem série IndyCar. S dalšími dny se na oficiálních stránkách IndyCar, na twitteru i na facebooku objevovaly upoutávky na oficiální tiskovou konferenci konanou dnes 5. 11. v 19:00 SEČ. Živý přenos konference bylo možné shlédnout na oficiálních stránkách indycar.com.

Nástup modelek a modelů v luxusním oblečení potvrdil už několik dní jasný fakt, a to, že Izod se stal oficiálním partnerem IndyCar. Izod sponzoruje i Ryana Huntera-Reaye, který je poslední dobou spojován s Andretti Green Racing.

Na tiskové konferenci se vedle vedení IndyCar a Izod objevil i Hunter-Reay a překvapivě Ed Carpenter, což může znamenat to, že oba zůstanou v týmu Vision Racing, který Izod zasponzoruje.

Bližší informace přineseme později, neboť zvuk online přenosu často vypadával a proslovům nebylo rozumět. AKTUALIZACE: Online přenos vypadl úplně...
Vytisknout

Diskuze: Nyní již oficiálně: Izod IndyCar Series

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheider, Timo

Scheider: Druhý titul si více užíváte

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud