Mercedes pouze s 6 vozy?

iM2, 25. ledna 2013, 17:02 Google+

Toto Wolff, nový šéf Mercedesu pro motorsport, se stroze dotkl v telekonferenci s novináři sezony 2013 v DTM. Uvidíme pouze 6 C-Klasse Coupé na startu?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wickens, Robert

Wickens, Robert | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Zatím víme pouze to, že BMW i Audi nasadí v sezoně 2013 po 8 vozech. Ale co bude s Mercedesem? Stále hlasitěji se spekuluje o možnosti, že stuttgartští nasadí jen 6 vozů. "V našich úvahách už jsme se posunuli, ale stále není nic jistého," řekl stroze Toto Wolff v telekonferenci s novináři.

Také jezdecká otázka Mercedesu zůstává zahalena tajemstvím. Jasnou jedničkou týmu bude i v sezoně 2013 Gary Paffett, i nadále uvidíme mladíky Roberta Meriho a Roberta Wickense. S největší pravděpodobností bude pokračovat také Christian Vietoris. Ať už by Mercedes nasadil 6 nebo klasicky 8 vozů, tak má pořád dost volného místa.

Zajímavostí je i fakt, že se této značce podařilo získat nového partnera pro svoje aktivity v DTM - společnost Euronics. Jeden z Mercedesů bude v letošní sezoně oděn do modro-žluté barevné kombinace této společnosti. "DTM je skvělou platformou, která poskytuje společnosti Euronics příležitost dostat se blíže motoristickým fanouškům. Mercedes platí za velmi inovativní společnost s prvotřídní technologií. Právě tyto vlastnosti pomohly značce v globálním úspěchu. Proto jsme se rozhodli podpořit jejich program v DTM jako sponzoři," říká Benedict Kober, mluvčí Euronics Deutschland.

Vytisknout

Diskuze: Mercedes pouze s 6 vozy?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Kubica: DTM mě bavilo, jízda byla bez potíží

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud