Krásné vzpomínky a ještě lepší realita

iM3, 1. září 2007, 19:53 Google+

DETROIT - KVALIFIKACE: Helio Castroneves zná okruh v Detroitu velmi dobře. V době svého působení v sérii Champ Car na této městské trati dvakrát vyhrál. Nyní, v sérii IRL, má možnost úspěch zopakovat - a jde mu to skvěle.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Castroneves po dvou vyhraných trénincích zajel nejrychlejší čas i v kvalifikaci a do zítřejšího závodu, který začíná v 21:30 našeho času, odstartuje z prvního místa.

Uhájit vedoucí pozici nebude mít rozhodně jednoduché, vedle něj se postaví kandidát na titul šampióna, Dario Franchitti a třetí místo obsadil Scott Dixon, lídr průběžného pořadí.

Teoretickou šanci na celkový úspěch má i čtvrtý Kanaan. Příjemné překvapení připravil svému týmu Ryan Hunter-Reay, jenž dosáhl na páté místo. Smolná Andrettiho sezóna nadále pokračuje. Přestože zajel šestý nejrychlejší čas, na vítězství to rozhodně nevypadá. Letos si bude muset nechat na vítězství zajít chuť.

Danica Patrick se v Detroitu opravdu nevytáhla. Na klasických tratích se jí v kvalifikaci obyčejně dařilo (dva starty z první řady), ale jedenácté místo není šťastný výsledek. No ale co má říkat Dan Wheldon? Ten skončil až šestnáctý!

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Krásné vzpomínky a ještě lepší realita

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Detroitský okruh zajel nejlépe Castroneves

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud