Elkhart Lake: Junqueira vítězí a přebírá vedení

ar1, 4. srpna 2003, 04:04 Google+

Brazilský závodník Bruno Junqueira zvítězil v nedělním závodě na okruhu v Elkhart Lake, kde se jel již 12. podnik...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

letošního šampionátu Champ Car.

Junqueira tak získal své letošní první vítězství ve velmi obtížném závodě, co se týká počasí, když z krásného slunečného dne se stal den silné deštivé sprchy. Závod musel být po šesti kolech od startu přerušen vyvěšením červené vlajky. Junqueira dokázal i tyto nástrahy počasí úspěšně překonat a odvést si z tohoto neobvyklého závodu maximální počet bodů – 23.

Letos, velmi úspěšný jezdec Paul Tracy, po třetím restartu na mokré trati zablokoval při brždění zadní kola a po nárazu do zdi již jeho vůz nebyl schopen pokračovat v závodu. Tento závod je tak druhý v letošní sezoně, který Tracy nedokončil.

Francouz a týmový kolega Junqueiry, Sebastien Bourdais si dojel pro druhé místo a dopomohl týmu Newman – Haas k zajištění double.

Třetí skončil Alex Tagliani z týmu Rocketsports a na čtvrté pozici díky podmínkám, které na okruhu panovali, mohl dojet Max Papis s vozem PK Racing, což je jejich dozajista nejlepší výsledek v historii týmu. Pátý dokončil závod Patrick Carpentier, který tentokrát musel jako jediný zachraňovat čest týmu Forsythe Players.


Vytisknout

Diskuze: Elkhart Lake: Junqueira vítězí a přebírá vedení

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Trois-Rivieres: Z Pole position Joest Audi - anotační foto

Trois-Rivieres: Z Pole position Joest Audi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud