Trois-Rivieres: Z Pole position Joest Audi

Daniel Šupa, 4. srpna 2003, 01:29 Google+

Marco Werner zajel historicky vůbec nejrychlejší kolo okruhu a do závodu pojede z nejlepší pozice.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Tentokrát neponechali zástupci silnější kategorie LMP900 nic náhodě a celkově nejrychlejší čas zajel vůz Audi R8 stáje Joest Audi. Za jeho volantem se bude v závodě střídat dnes nejrychlejší Marco Werner a týmový kolega Frank Biela.

V první řadě je doplní další posádka s vozem Audi, tentokráte stáje ADT Champion Racing, tvořená Johnny Herbertem a JJ Lehtem. Z třetího místa na startu pojede vítězná posádka posledního závodu v Sonomě - Butch Leitzinger a James Wallace s vozem Lola MG kategorie LMP675. Čtvrtý nejlepší čas dosáhl vůz stáje JML Panoz s piloty Berettou a Saelensem.

Nejlepšího času třídy GTS dosáhl český pilot Tomáš Enge s vozem Ferrari F550 Maranello stáje Prodrive Ferrari, jenž se v závodě střídá s Petrem Koxem. Ze třetího místa třídy pojedou jejich týmoví kolegové Magnussen a Brabham. Mezi oba rudé vozy se vklínil tovární Chevrolet Corvette C5-R Gavina a Collinse.

Pomyslnou první řadu třídy GT obsadila stáj Alex Job Racing s vozy Porsche 911 GT3-RS. Maasen s Luhrem byli rychlejší, jak týmoví kolegové Bernhard a Bergmeister.

Vytisknout

Diskuze: Trois-Rivieres: Z Pole position Joest Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wirdheim si vyzkouší F1 - anotační foto

Wirdheim si vyzkouší F1

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud