Scheckter spokojený, Carpenter zklamaný

iM3, 14. srpna 2006, 13:00 Google+

Jezdci týmu Vision Racing, Tomas Scheckter a Ed Carpenter, dokončili závod v Kentucky na sedmém, resp. jedenáctém místě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheckter, Tomas

Scheckter, Tomas | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Scheckter předváděl působivou jízdu. Do závodu se kvalifikoval až jako sedmnáctý a v jeho průběhu dokázal předjet deset vozů. V 77. kole vystoupil dokonce až na páté místo. Ed Carpenter skvěle odstartoval a i on chvíli držel pátou pozici. Bohužel po prvních zastávkách dostal na studených pneumatikách smyk a zařídil tak první žlutou fázi.

Tomas Scheckter - 7. místo:
„Celkově to byl skvělý den. Kvalifikovali jsme se na sedmnáctém místě a přivezli jsme sedmé, takže jsem spokojen. Musím poděkovat chlapcům. Při pit-stopech předváděli neuvěřitelnou práci. Pracovali velmi tvrdě a nyní se to vyplatilo. Musím pochválit každého v týmu.“

Ed Carpenter - 11. místo:
„Za dnešek se týmu omlouvám. Při pit-stopu jsem udělal obrovskou chybu. Při snaze co nejrychleji odjet jsem dostal smyk. Ale auto bylo dnes úžasné. To mi pomohlo probojovat se zpět do závodu. Myslím, že pokud nebudeme počítat Penskeho vozy, máme nejlepší auta v poli. Je to zklamání, protože jsme měli na víc, než jedenácté místo."

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Scheckter spokojený, Carpenter zklamaný

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Allmendinger, A.J.

Denver: A.J. ukoristil ďalší triumf pod žltou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud