Čtveřice neúspěšných jezdců

iM3, 25. května 2009, 20:06 Google+

DREYER & REINBOLD RACING - REVIEW; Ačkoliv stáj nasadila do závodu čtyři piloty, výsledek není nijak oslnivý. Jediná Milka Duno je s dvacátým místem spokojená.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Duno, Milka

Duno, Milka | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Mike Conway, 18.
Konec závodu je trochu frustrující. Jel jsem na desátém místě a myslel jsem si, že ho udržím. Ale musel jsem zajet do boxů pro pneumatiky a palivo. To není v závěru závodu příliš dobré rozhodnutí. Měl jsem skvělou šanci stát se nejlepším nováčkem.

John Andretti, 19.
Byl to dlouhý měsíc. Naším cílem byla první desítka, v závěru jsem se vytáhli až na 12. místo, ale při restartu jsem lehce škrtl o zeď a nabral nečistoty. Než se pneumatiky očistily, ztratil jsem několik pozici. Při dalším restartu se mi podařilo posunout z 22. místa na šestnácté. Jeli jsme rozdílnou strategii než špička, na poslední sprint jsem měl nové pneumatiky, ale dráha byla velmi kluzká a nedalo se příliš předjíždět.

Milka Duno, 20.
Absolvovali jsme dobrý závod. Jen jsme ztratili kolo na vedoucího jezdce a nedokázali ho získat zpět. Tým byl v při zastávkách v boxech perfektní. Vždy je skvělé startovat na Indianapolis 500, je to tak vzrušující. Těším se na příští rok.

Davey Hamilton, 29. - nedojel

Ve třetí zatáčce jsem najel na nečistoty, snažil jsem se zpomalit vůz a dostat ho pod kontrolu, ale nedalo se nic dělat. Dnes se hodně těžce předjíždělo. Když jste zvolili vnější stopu, dostaly vás nečistoty. Nebyl to zrovna povedený den.
Vytisknout

Diskuze: Čtveřice neúspěšných jezdců

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Zlatý Helio Castroneves

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud