Tomas Scheckter jako obvykle nejrychlejší

iM3, 12. října 2009, 17:41 Google+

DREYER & REINBOLD RACING – REVIEW; Hlavním tahounem týmu je bezpochyby Tomas Scheckter, který nastoupil v několika vybraných závodech sezóny. Podniku v Homestead se zúčastnil také a jako obvykle, deklasoval týmové kolegy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheckter, Tomas

Scheckter, Tomas | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tomas Scheckter, 9.
Na fyzičku to byl hodně náročný závod, navíc bylo extrémní horko. Monopost byl docela dobrý, po celý závod jsem neměl problémy s řízení. Doufám, že deváté místo je dobrým odrazovým můstkem do příští sezóny.

O sezóně: Musím poděkovat svému týmu, který po celý rok odváděl neuvěřitelně skvělou práci. Také nesmím zapomenout na Dennise a Robbieho (majitelé týmu) a sponzory. V týmu panovala výborná atmosféra.

Milka Duno, 17.
Byl to celkem obtížný závod. Bohužel jsem se dostala do kontaktu s týmovým kolegou na pitlane. Výsledkem toho byly dvě kola ztráty, z čehož jsem zklamaná. Monopost byl dobře připravený a tým skvěle pracoval. Musím jim za dobře nastavený vůz poděkovat.

Mike Conway, 15.
Na začátku závodu jsme neměli rychlost a já nebyl schopen držet krok s ostatními. Navíc jsem se trápil s nedotáčivostí. Pomalu, ale jistě, se monopost zlepšoval. Na konci už se dal solidně řídit.

O sezóně: Musím poděkovat každému členu týmu, po celou dlouhou sezónu odváděli perfektní výkon. Dík patří i celému týmu a doufám, že příští rok budeme zpátky. Při posledním závodě sezóny jsem chtěl zajet co nejlepší výsledek, což se nepovedlo, ale přinejmenším jsme dovezli vůz do cíle.
Vytisknout

Diskuze: Tomas Scheckter jako obvykle nejrychlejší

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheckter, Tomas

Alex Lloyd přesvědčil o svých kvalitách

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud