Maassen se těší do Monzy

iM2, 9. května 2008, 22:35 Google+

Nizozemec Xavier Maassen jezdící s Corvette C6R si v prvním závodě sezony ve Velké Británii vydobyl velice solidní čtvrté místo. Teď už se nemůže dočkat italské Monzy!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bouchut/Maassen

Bouchut/Maassen | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Stejně jako na Silverston slibuje závod v Monze neskutečné napětí. Během promáčeného závodu v Anglii chtěl dojet Xavier Maassen se zkušeným týmovým kolegou Christophem Bouchutem do čtvrtého místa, nakonec skončili pár vteřin za vítězem a cíl tedy splnili.

Nizozemec se těší do Itálie na Monzu: „Jsem optimista, samozřejmě doufám, že naše výborná forma z prvního závodu bude pokračovat. Vše nasvědčuje tomu, že i v týmu je vše OK, a tak můžu být pozitivně naladěn. Jsme čtvrtí v šampionátu, klíčem k dalšímu úspěchu v tabulce bude jezdit stabilně. Mimo to jsme již strávili dva dny v Monze testy během této sezony. FIA GT má během sezony dva oficiální testy, jeden se uskutečnil právě zde. Během testu (3 dny) jsme se pořád pohybovali mezi druhým a třetím místem. Pochopitelně nám to dává hodně sebedůvěry pro víkend. V neposlední řadě Monzu jako trať znám. V Silverstone bylo vše pro mě nové. Musel jsem se naučit novou trať, sžít se s novým vozem. Tyto problémy zde odpadají a tak už se nemůžu dočkat závodu na trati v královském parku v Monze poblíž Milána.“
Vytisknout

Diskuze: Maassen se těší do Monzy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Valsecchi, Davide

Čelní náraz v rychlosti 281 km/h

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud