Nejrychleji přezouval vloni Schnitzer

iM2, 21. března 2014, 11:19 Google+

Jednotný dodavatel pneumatik pro DTM, společnost Hankook, oceňuje práci týmových mechaniků. BMW Team Schnitzer letos přezval otěže od loňského vítěze, Audi Sport Team Abt Sportsline, a zajistil si titil nejrychlejší boxové posádky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Oficiální pohár se bude nacházet v prostorách BMW Motorsportu v Mnichově. Z rukou Felixe Kinzera, PR šéfa u Hankooku, si jej převzali šéf BMW pro motorsport Jens Marquardt, týmový šéf Schnitzeru Herbert Schnitzer, týmový manažer Charly Lamm a jezdec Bruno Spengler. "Hankook tímto oceněním dosáhl toho, že jsme vstoupili více do podvědomí. Díky tomu se trénink a nasazení týmu perfektně vyplatilo. A celý tým BMW Schnitzer je rád a potěšení je opravdu velké," řekl Charly Lamm, manažer týmu.

Rychlost a preciznost při přezouvání jsou přitom pro piloty klíčem k úspěchu. V sezoně 2013 byl v této oblasti měřítkem tedy tým BMW Team Schnitzer, když v 5 z 10 závodů předvedli nejrychlejší čas. "Ještě jednou bych chtěl pogratulovat celému týmu, který v minulé sezoně ukázal tak skvělé vystoupení. Oslavit uplynulou sezonu v týmové atmosféře je hezkou příležitostí, je také dobrou možností jak se znovu potkat s celým týmem i mimo závodní dráhu a oslavit jejich vynikající práci," řekl na oslavě v lyžařském středisku ve Schladmingu Manfred Sandbichler, evropský sportovní ředitel Hankooku.

Jen dodejme, že Hankook každý víkend určuje tým, který zvládl zastávky v boxech nejrychleji, ten pak o následujícím víkendu dostane tři kastle piva.

Vytisknout

Diskuze: Nejrychleji přezouval vloni Schnitzer

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Haug, Norbert

Haug se stává novým expertem německé ARD

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud