Závod očima nejlepších

iM2, 2. září 2007, 21:41 Google+

Co řekli po závodě tři nejlepší jezdci, zároveň kandidáti na titul a jejich šéfové? Kupodivu byli všichni spokojeni!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Martin Tomczyk – Audi, 1.
Víkend pro mě nezačal v pátek zrovna nejlépe, ale velice dobře skončil. Úspěch byl zasloužený. Naše strategie byla perfektní, takže jsem si mohl vychutnat jízdu. Moje časy byly poměrně konstantní. Vlastně jsem nemusel ani zastavovat, protože po každé zastávce to bylo stejné. Jsem šťastný, že se mi podařilo zkrátit odstup v šampionátu a přeji si silné závody v Barceloně  a na Hockenheimringu.

Bruno Spengler – Mercedes, 2.
S druhým místem jsem opravdu spokojený. Moje auto bylo velmi dobré a konstantní. Když jsem předjel Toma (Kristensena), tak jsem byl rychlejší a mohl si vytvořit náskok. Na další závody se dívám s vírou, i když mám ztrátu deseti bodů. Teď se s tím budu snažit ještě něco udělat, protože nic není nemožné.

Mattias Ekström – Audi, 3.
V závodě jsem měl co dohánět, takže to byla dobrá “akce“. Byla to zábava. Jsem rád, že se mnou Timo (Scheider) tak tvrdě nebojoval. Po zkažené kvalifikaci, kdy jsem startoval až desátý, jsem se posunul až na třetí místo. To je hodně dobré.

Dr. Wolfgang Ullrich, Audi Motorsport
Přál jsem si dobrý závod  a ukázalo se, že jsme měli dobrou strategii a vytěžili jsme maximum. Diváci viděli dobrý a férový závod. Divácká  kulisa zde byla výborná. Martin byl výborný a odjel bezchybný závod a Mattias byl celý závod konstantně rychlý. Ale i když dnes šlo vše podle plánu, víme, že Mercedes je silný soupeř.

Norbert Haug, Mercedes Motorsport
Dnes to ušlo, pro nás je dobré, že příští závod budeme mít zase lehčí auta a můžeme stáhnout rozdíl v šampionátu. Deset bodů ztráty na vedoucího muže není nejlepší výchozí pozice, Audi je proto favoritem v boji o titul. To ale neznamená, že se vzdáme, spíše naopak. Uděláme vše pro to, abychom vyhráli v Barceloně a na Hockenheimringu.

Vytisknout

Diskuze: Závod očima nejlepších

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tomczyk, Martin

Tomczyk s Audi nedali nikomu šanci

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud