O’Young bude jezdit za tým Reiter

iM2, 5. dubna 2012, 14:05 Google+

Čínská hvězda, Darryl O’Young, byl potvrzen jako čtvrtý jezdec týmu Reiter Engineering, který bude v sezoně 2012 nasazovat Lamborghini. Jeho partnerem bude Dán, Peter Kox.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Haase/Kox

Haase/Kox | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Protatím největšími úspěchy Darryla je někoilk vítězství v Porsche Carrera Cup Asia, dále pak v Merdeka Millennium Race 2008, který se jel v Malajsii, a vítězství v Macau GT Cup. Navíc již dokázal posbírat zkušenosti ve FIA GT Championship, Porsche Supercupu, World Touring Car Championship (WTCC) a DTM.

V druhém vozu týmu bude jezdit Albert von Thurn und Taxis s Tomášm Engem. Thurn und Taxis dokázal v roce 2010 vyhrát ADAC GT Masters Championship, a tak Gallardo velmi dobře zná. Tomáš Enge dokázal zase získat několik vítězství a podiových umístění ve FIA GT v roce 2010 i 2011, tehdy ještě za volantem Aston Martinu. Peter Kox je dlouhodobým jezdcem Lamborghini, když s ním závodil v letech 2010 i 2011 ve FIA GT1 World Championship, tehdy to bylo v  Lamborghini Murcielago.

Šéf týmu Reiter, Hans Reiter, je se svou jezdeckou sestavou spokojen, když tým bude nasazovat dvě Lamborghini LP600. "Jsme ready. Máme dvě excelentní dvojice a výkonna auta. Určitě chceme bojovat o titul. Stephane Ratel (promotér šampionátu) vyvinul úspěšný koncept se skvělými vozy a také jezdci v tomto šampionátu. To je ta přidaná hodnota mezinárodních závodů, která vyvolá zájem jednotlivých kontinentů."

 

Vytisknout

Diskuze: O’Young bude jezdit za tým Reiter

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Hockenheim: Dnes nejrychleji Rockenfeller

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud