Spengler je po svém vítězství spokojen

iM2, 18. září 2012, 23:15 Google+

Bruno Spengler je velmi potěšen víkendem na německém Oscherslebenu, ve kterém si připsal vítězství v kvalifikaci i v závodě. "Pro nás je to senzační úspěch." Přečtěte si krátký rozhovor serveru motorsport-total.com.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Bruno, co pro vás znamená třetí vítězství v sezoně?
Strašně moc. S průběhem celého závodního víkendu jsem zcela spokojen. Přijeli jsme na Oschersleben a nevěděli jsme přesně, jak zde na tom budeme, protože trať je poměrně speciální. Kromě toho byla konkurence poměrně silná. Musel jsem do toho dát vše, abych po sobotním pole position vyjel v neděli i vítězství. Děkuji týmu za skvěle odvedenou práci. Je to pro nás senzační úspěch.

Jak velký byl tlak ze strany Garyho Paffetta, kterého jste měl za svými zády?
Přesně kvůli takovýmto vítězstvím, jako je to dnešní, jsem závodním jezdcem. Potřebuji tento speciální tlak, kdy je váš konkurent těsně za vámi a vy musíte udělat vše pro to, aby vás nepředjel. Zcela otevřeně: Nepociťuji to jako žádný tlak.

Pro mě je to spíše motivace být ještě rychlejším. Potřebuji to, abych podal nejlepší výkony. Bylo tak tomu i v tomto závodu. Když se Gary přiblížil, tak jsem se prostě snažil neudělat žádnou chybu, správně trefovat brzdné body a zůstat koncentrovaný. Říkal jsem si: Nenech ho předjet. To se mi pak také podařilo.

Na podiu jste pak měl svoje ukazováčky na hlavě jako dva čertí rohy. Co to bylo?
Když jsem na Nürburgringu projel cílovou čarou jako vítěz, tak mi můj inženýr řekl: Senzační, jel jsi jako ďábel. Proto jsem to teď udělal. Strašně rád bych to udělal i při dalších vítězstvích.

Vytisknout

Diskuze: Spengler je po svém vítězství spokojen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Abraham brání po zpackané GP San Marina pověst syna i týmu Cardion AB

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud