BMW a Audi bojují s časem, připraví auta?

iM2, 1. května 2012, 19:38 Google+

BMW a Audi bojují s časem, aby se jim podařilo připravit všechny svoje vozy včas na závod na Lausitzringu, který se jede už tento víkend.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Albuquerque, Filipe

Albuquerque, Filipe | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Teprve před týdnem přitom odstartovala nová sezona na Hockenheimu. Mercedes v nejlepší čtyřce získal 3 pozice, vozy Audi a BMW byly zahrnuty v několika kolizích. Oba jezdce týmu Schnitzer, Bruno Spenglera a Dirka Wernera, odstřelil z tratě Ralf Schumacher. Ani další dvě BMW neunikla něhodě - Martin Tomczyk odstoupil po několika menších kolizích se soupeři a Joey Hand se propadl až na konec pole po dalších kolizích.

Šéf BMW pro motorsport, Jens Marquardt, prohlásil, že jeho tým pracuje dnem i nocí, aby se mu podařilo dát 6 BMW M3 DTM do pořádku před startem závodu na Lausitzringu: "Všechny naše týmy pracovaly na Hockenheimringu tvrdě, ale teď mají znovu plné ruce práce, aby byli schopni dát všechny poničené vozy dohromady. Není žádný čas na oddych."

"Celý tým je ale vysoce motivovaný, aby se mu to podařilo, protože vidí, že kráčíme správnou cestou. Celkový balíček funguje dobře a naše rychlost je slibná," pokdačuje Marquardt.

I podle šéfa týmu Abt Sportsline, Hanse-Jurgena Abta, vyvázl z víkendu na Hockenheimu s neponičeným vozem pouze Mattias Ekström, tým navíc musí opravit výrazněji poničené vozy Adriena Tambaye a Tima Scheidera. "Lausitzring je pro nás velmi speciální tratí, ale máme pouhé tři dny na to, abychom opravili naše poničené vozy. Na Hockenheimu jsme byli obětí několika nehod a teď máme opravdu spoustu práce."

"Do nadcházejícího závodu vstupujeme jako nejlepší tým Audi a s Mattiasem na 3. místě. Uděláme vše pro to, abychom se dostali zpět na čelo jak jen to bude možné."

Vytisknout

Diskuze: BMW a Audi bojují s časem, připraví auta?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

Paffett a Green slaví

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud