Holky z MotoGP a SBK

Martin Juřička, 25. června 2008, 22:11 Google+

Tak jak vám přinášíme info ze světa motorsportu, tak se vám pokusíme přinést pár obrázků ze zákulisí z pohledu něžného pohlaví. Co je to za dívky na startech a jak se k závodům připletly?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Na startu každého závodu jsou hezké jednak motorky jak jsou nablízkané a nachystané a také holky s deštníky. Oficiální název pro tyto děvčata je "paddock girls". Vě většině případů jsou tyto děvčata dohozené reklamní agenturou spojenou např. se stájí, ve které bude "pózovat s deštníkem". Hodně se jedná o modelky, pro které je to určitě dobrý kšeft a navíc se zviditelní na velkých akcích typu MotoGP, SBK nebo Formule1. Jiný typ je např. manželka Caseyho Stonera, která mu tuto službu prokazuje sama a je v průběhu závodu v depu a fandí. Podobně je na tom i Loris Capirossi, který si se svou manželkou rozumí stejně.

Každopádně tato část motoristického sportu odjakživa patřila k burácení motorů ať už vozidel nebo motocyklů. Kdo se někdy těchto závodů zúčastnil určitě bude hovořit jen v superlativech. Výstřední oblečky, odvážné barvy a těsné sukýnky jsou argumenty, které přitahují záběry fotoaparátů a televizních kamer a to je to co jednak dívky ale také reklamy na nich nebo motocyklech prodává. Podívaná je to každopadně velmi hezká. Závěrem snad jen dodat více takových fotek, které vám přinášíme níže.... :-)
Vytisknout

Diskuze: Holky z MotoGP a SBK

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Monfardini, Ferdinando

Monfardini doplní Scuderii Ecosse

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud