Gary Paffett očekává velmi vyrovnaný souboj

iM2, 24. dubna 2011, 23:33 Google+

Podle britského jezdce letos uvidíme v boji o titul hned pětici jezdců DTM. Za Audi to budou Mattias Ekström a Timo Scheider. Další dva protivníci v boji o titul budou z týmu Garyho Paffetta. Jsou jimi Jamie Green a Bruno Scpengler.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

S novým zbarvením svého C-Klasse DTM, novými pneumatikami a novým odhodláním vstupuje Gary Paffett do letošní sezony DTM. Na adresu svých konkurentů Gary říká, že je respektuje, ale rozhodně se jich nebojí. "Byl jsem teď hned dvakrát po sobě vice mistr. Tuhle sezonu už to musí vyjít," doufá Brit.

"Rozhodně to bude vyrovnaný souboj s Audi. Počítám s tím, že o titul budu bojovat s dalšími třemi nebo čtyřmi piloty. Z táboru Mercedesu bych vyzdvihl především Bruna Spenglera. Vloni byl velmi silný. Počítat se ale také musí s Jamiem Greenem," prozrazuje Gary. Například jméno bývalého pilota F1, Ralfa Schumachera, bývalý mistr DTM mezi svými konkurenty vůbec nezmiňuje.



"Ze strany Audi určitě budou nebezpeční Timo Scheider a Mattias Ekström," pokračuje testovací pilot McLarenu. Na Garyho i letos čeká dvojitá práce: Závodit bude v DTM, zároveň však bude zastávávat roli testovacího jezdce McLarenu v F1. "Miluji práci pro McLaren. Auto Formule 1 je extrémně komplikované. Jsem rád, že můžu závodním pilotům pomoci při jejich práci."
Vytisknout

Diskuze: Gary Paffett očekává velmi vyrovnaný souboj

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hezemans/Kumpen/Longin

Zmizí Corvette ze startovního pole?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud