Rahal po více než roce na bedně

iM3, 29. června 2009, 19:16 Google+

NEWMAN / HAAS / LANIGAN RACING – REVIEW; Graham Rahal se poprvé od dubnového závodu v St. Petersburgu 2008 podíval na stupně vítězů. S výsledkem je nadmíru spokojen, nemá si na co stěžovat. I Doornbos má za sebou úspěšný víkend, i když výsledek nepříznivě ovlivnily dvě žluté vlajky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Doornbos, Robert

Doornbos, Robert | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Graham Rahal, 3.
Ukázali jsme, jak naši chlapci tvrdě pracovali, protože začátek víkendu byl hodně frustrující a nedisponovali jsme rychlostí, kterou bychom chtěli. Takže jsme dál pracovali a nakonec skončili na pódiu. Na krátkých oválech si vedeme dobře, akorát potřebujeme ještě trochu rychlosti na středně dlouhých oválech. Třetí místo je pro nás jako vítězství. Můj inženýr mi řekl ať maximálně šetřím palivo. Jako jezdec chcete jet na maximum, proto jsem se ocitl v nelehké situaci. Dřív jsem tomu příliš nerozuměl, ale teď jsem pochopil.

Robert Doornbos, 9.
Za devátým místem stála velmi tvrdá práce. Připomíná mi to dny v F1, kdy jsem dřel, abych udělal výsledek. Získal jsem zkušenosti a dojel do cíle, to nás těší. Tým odvedl skvělou práci a připravil mi perfektní vůz. Bohužel jsme měli dvakrát smůlu se žlutými vlajkami. Jel jsem opravdu na hraně, bylo to jako 300 kvalifikačních kol. S větším štěstím bychom skončili výš, ovšem i tento výsledek stojí za spokojenost.
Vytisknout

Diskuze: Rahal po více než roce na bedně

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Katastrofální víkend pro Team Penske

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud