Di Resta: Sen o titulu z DTM se stal skutečno

iM2, 6. prosince 2010, 22:19 Google+

“Paul di Besta“ (jak je mu také někdy přezdíváno) potřeboval na zisk titulu v DTM čtyři sezony. 24letý jezdec Mercedesu byl po finále v Shanghaii velmi šťastný.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Jsem velmi šťastný, že se mi podařilo vyhrál titul v DTM. Sen se stal skutečností. Chtěl bych poděkovat celému týmu a každému v Mercedesu za tuto skvělou sezonu,“ říká Paul, který měl neuvěřitelnou druhou půlku sezony, když získal tři druhá místa a tři vítězství.

„Tento úsměv se z mé tváře nevytratí na hodně dlouhou dobu. Bohužel mám můj let zabookovaný až na pondělí. Rád bych tu měl víc členů rodiny, aby se mnou mohli oslavovat. Teď budu slavit s týmem. Dnes to bylo spíše o jízdě na titul než o vítězství v závodu. To vyšlo,“ řekl di Resta po dojetí do cíle.



Šéf Mercedesu, Norbert Haug, měl před poslední závodem v boji tři žhavá želízka: Paula di Restu, Garyho Paffetta a Bruno Spenglera. „Paul di Resta je opravdový šampión. Včera si byl svým výkonem tak jistý. Nicméně udělat zde chybu bylo velmi snadné. Byl to napínavý závod. Gary získal zde v Shanghai svoje už druhé vítězství. Všichni předvedli výbornou týmovou práci. Předcházející sezony nebyly až tak špatné, ale tento rok jsme získali první tři místa a to je něco speciálního. Fakt, že první tři jezdce dělilo jen pět bodů, ukazuje na to, jak těsné to v této sérii je,“ řekl po závodu Haug.
Vytisknout

Diskuze: Di Resta: Sen o titulu z DTM se stal skutečno

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

San Luis: Hexis slaví vítězný double

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud