Di Resta: Chci opět závodit s Vettelem

iM2, 6. srpna 2008, 21:50 Google+

Paul di Resta chce v DTM bezpodmínečně získat titul. Má ještě další cíle jako například opět bojovat se svým bývalým rivalem Sebastianem Vettelem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

V roce 2006 byli v Euroserii Formule 3 dva nadějní mladíci, kteří bojovali o titul, Paul di Resta a Sebastian Vettel. Di Resta rozhodl duel pro sebe a stal se tak šampiónem. Více štěstí měl ale zatím ve své kariéře Vettel. Jen rok poté získal Sebastian první bod ve formuli 1 a to jako nejmladší jezdec historie. Již v této sezóně tedy získal stabilní kokpit v F1 v týmu Toro Rosso a v nadcházejícím ročníku nahradí Davida Coultharda u Red Bullu.

Di Resta zatím na jeho vstup do nevyšší ligy čeká. 22 letý di Resta již občas říká, že když pozoruje kariéru svého bývalého rivala, tak je z toho trošku frustrovaný. Je to kariéra, kterou by rád také měl. Skot zatím zjišťuje čeho je schopen v DTM, vloni předváděl s dva roky starým vozem senzační výkony. Letos získal před 80 000 fanoušky na Lausitzringu svoje první vítězství.

Jako Skot to nemá jednoduché
Je znát, že by strašně rád šel do F1. Tento sen zatím ale není reálný. „Nejsem překvapený, že Sebastian Vettel je v F1, ale neměl zde být dříve než já.“
Vytisknout

Diskuze: Di Resta: Chci opět závodit s Vettelem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan, Tony

Infineon Raceway má budoucnost jistou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud