Brány DTM jsou otevřené

iM2, 7. května 2008, 21:58 Google+

Na základě uveřejněných informací již Citroën pracuje na studii modelu C5 DTM, se kterou možná nastoupí na start DTM již v roce 2009. V budoucím roce ovšem bude Citroën ještě pořád jezdit v MS rally. V každém případě by byl Citroën srdečně vítán, ať už nastoupí v roce 2009 nebo později.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

„Dovedu si představit, že francouzská automobilka by byla pro nás výborným partnerem. Je to tak, že nová značka musí svůj vstup pořádně zvážit a také se na něj pečlivě připravit,“ říká Hans Werner Aufrecht.

V případě možného nástupu nové značky do DTM není vyloučeno, že by mohlo dojít ke změně pravidel. To se každopádně stane nejpozději v roce 2010. Další výrobce, který je spojován s možným okořeněním DTM je BMW. To ovšem nedávno slovy svého šéfa možný vstup zavrhlo.

Audi a Mercedes jsou nové konkurenci nakloněni, a tak záleží pouze na představitelích Citroënu. Lexus už prototyp DTM dokonce přestavil, ale letos s ním má závodit v Japonsku. Novinky z Lexusu nepřicházejí a tak můžeme jen doufat, že se projekt opravdu týká DTM.
Vytisknout

Diskuze: Brány DTM jsou otevřené

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Andretti, Marco

Marco Andretti nejrychlejší z 31 pilotů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud