Déšť zamíchal tabulkou časů

Daniel Šupa, 22. září 2006, 21:07 Google+

Barcelona - 1. a 2. test; Ranní podmínky na okruhu rozhodně nepřipomínaly španělské podnebí. Déšť't se ve větší či menší intenzitě pokoušel dráhu pro nové návštěvníky řádně umýt.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Pakliže se podíváte na tabulku ranního testu, nemůže vás nejrychlejší čas Nicolase Kiesy s dva roky starým Audi nepřekvapit, zvláště když patří druhé místo jeho kolegyni Vanině Ickx. Času Dána, který již nebyl překonán, přálo ale počasí, neboť následující jezdci se už museli smířit s tím, že se brzy proměnila vlhká trať v deštěm zmáčenou.

V každém případě však patřil ranní test pilotům Mercedesu a s letošním vozem byl nejrychlejší Mika Häkkinen se třetím časem. Až sedmý patřil pak prvnímu letošnímu Audi v rukou Frentzena.

Odpoledne si sluníčko přece jen dalo říci a ranní překvapení bylo rázem zapomenuto. Kiesovi patřilo za normálních podmínek až patnácté místo. Nejrychlejším jezdcem byl odpoledne hlavní kandidát na titul Schneider, kterému sekundovali Spengler a Häkkinen. Nejrychlejší z favoritů Audi byl pak znovu Frentzen před Kristensenem.


Foto: Audi Sport Press

Vytisknout

Diskuze: Déšť zamíchal tabulkou časů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen - Alesi

Esa z F1 si věří

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud