Déšť zamíchal tabulkou časů

Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: Audi Sport Press

Barcelona - 1. a 2. test; Ranní podmínky na okruhu rozhodně nepřipomínaly španělské podnebí. Déšť't se ve větší či menší intenzitě pokoušel dráhu pro nové návštěvníky řádně umýt.

Pakliže se podíváte na tabulku ranního testu, nemůže vás nejrychlejší čas Nicolase Kiesy s dva roky starým Audi nepřekvapit, zvláště když patří druhé místo jeho kolegyni Vanině Ickx. Času Dána, který již nebyl překonán, přálo ale počasí, neboť následující jezdci se už museli smířit s tím, že se brzy proměnila vlhká trať v deštěm zmáčenou.

V každém případě však patřil ranní test pilotům Mercedesu a s letošním vozem byl nejrychlejší Mika Häkkinen se třetím časem. Až sedmý patřil pak prvnímu letošnímu Audi v rukou Frentzena.

Odpoledne si sluníčko přece jen dalo říci a ranní překvapení bylo rázem zapomenuto. Kiesovi patřilo za normálních podmínek až patnácté místo. Nejrychlejším jezdcem byl odpoledne hlavní kandidát na titul Schneider, kterému sekundovali Spengler a Häkkinen. Nejrychlejší z favoritů Audi byl pak znovu Frentzen před Kristensenem.


Foto: Audi Sport Press

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu