Marcel Fässler o Opelu a letošní sezoně

Daniel Šupa, 25. listopadu 2005, 21:43 Google+

Švýcarský jezdec za sebou nemá úspěšnou sezonu a jeho budoucnost je nejistá. Jeho cílem je však setrvání v DTM, ať už u některého nového výrobce a nebo se staršími vozy Mercedes.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Fässler, Marcel

Fässler, Marcel | foto: Opel Performance

Sdílejte článek

"Sezona nebyla taková, jakou jsme ji očekávali. Mysleli jsme si, že budeme blíže Audi a Mercedesu, ale ani s hmotnostní výhodou jsme nebyli dost dobří," hodnotí letošní působení Opelu jezdec. Koncern GM se rozhodl už v roce 2004, že své působení prostřednictvím Opelu v DTM po sezoně 2005 ukončí.

"Kdybychom měli více úspěchů a nějaké vítězství, možná by si to rozmysleli, vůz byl ale podle mne příliš konzervativní, není to však jediná příčina, ale jedna z mnoha."

Fässler by si přál příchod nového výrobce místo Opelu, hovořilo se o MG, Alfě Romeo a Toyotě, ale je přesvědčen o tom, že i stávající Audi a Mercedes mohou přinést vzrušující závody.

"Co budu dělat dále ještě nevím, přál bych si zůstat v DTM, ale je zde hodně skvělých jezdců a málo vozů. Přesto doufám, že šanci dostanu."

Marcel připustil, že jedná o svém návratu k Mercedesu, ze kterého po čtyřech letech v roce 2003 přestoupil k Opelu. Uvědomuje si však, že s nejlepším materiálem ale počítat nemůže...


Foto: Opel Performance

Vytisknout

Diskuze: Marcel Fässler o Opelu a letošní sezoně

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bouchut/Garcia

Sakhir: Aston Martin konečně vítězem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud