2x TOP 10 pro Chipa Ganassiho

iM3, 25. července 2006, 09:43 Google+

V Milwaukee startovali Scott Dixon a Dan Wheldon z desáté, resp. jedenácté pozice. Do cíle dojeli na osmém a desátém místě, tedy žádný důvod k radosti.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon - Manning

Dixon - Manning | foto: Target Chip Ganassi Racing

Sdílejte článek

Pro tým Target Chip Ganassi Racing to byl pětasedmdesátý závod v seriálu IndyCar, avšak tento jubilejní podnik se nevydařil zcela podle představ. „Jednoduše jsme nemohli najít potřebnou rychlost,“ řekl Dixon, který zpočátku žádné problémy s vozem nezaznamenal. „Ke konci mi vůz velmi vibroval, stěžovalo mi to vidění.“

Jeho mechanici změnili tlak v pneumatikách a upravili přítlačná křídla, ale žádné větší zlepšení to nepřineslo. „V takových situací je nejlepší se soustředit a dojet bezpečně do cíle. To se nám podařilo,“ pokračoval Dixon.

I speciálně pro Milwaukee zelený vůz Dana Wheldona nedokázal konkurovat těm nejlepším a dojel jako osmý. „Věřil jsem, že zelená Fuji Film mi přinese štěstí, ale byl to těžký víkend a těžký závod pro oba vozy Target,“ posteskl si Wheldon.

Žádný z inženýrů není schopen se stoprocentní jistotou říci, proč byli Dixon a Wheldon tak pomalý. Nicméně Milwaukee už je pryč a celý cirkus se chystá na nadcházející víkend strávený v Michiganu.

foto: Target Chip Ganassi Racing

Vytisknout

Diskuze: 2x TOP 10 pro Chipa Ganassiho

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Edmonton: Wilson letos poprvé vítězí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud