Pešek havaroval při testech v Albacete

XRot, 28. června 2011, 12:33 Google+

Motocyklový závodník Lukáš Pešek havaroval v úterý při testování v Albacete, kde se za dva týdny uskuteční čtvrtý podnik španělského šampionátu silničních motocyklů, zranění se ale vyhnul. Pešek o tom informoval v tiskové zprávě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.pesek52.cz

Sdílejte článek

Peškův tým IAMT Factory Racing se vydal na okruh Albacete s cílem připravit motocykl třídy Moto2 na závod. Pešek v pondělí odkroužil první kilometry na dosud neznámem okruhu. „V pondělí jsem se seznamoval s tratí, která pro mě byla velkou neznámou. Po prvním dni jsme vyhodnotili data a připravili na úterý nějaké změny na podvozku. Od rána jsem jel o vteřinu rychleji,“ pochvaloval si Pešek, který však test nedokončil.
 
„Chtěl jsem simulovat závodní jízdu, a tak mi tým natankoval plnou nádrž a já vyrazil vstříc k dvaceti okruhům. Když jsem v jedenáctém kole šel prudce na brzdy, utrhlo se řidítko. Zřejmě vada materiálu. Já spadl pod motorku a klouzal po asfaltu. Naštěstí se mi nic nestalo, ale je nejspíš hnutý rám a do motoru se dostal štěrk. Proto testy předčasně ukončíme,“ napsal ze Španělska český jezdec.

Vytisknout

Diskuze: Pešek havaroval při testech v Albacete

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hezemans, Mike

Hezemans: Potřebujeme najít závodní rychlost

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud