Hezemans: Potřebujeme najít závodní rychlost

iM2, 27. června 2011, 07:53 Google+

Mike Hezemans míří k dalšímu závodu šampionátu FIA GT1 do španělské Navarry pozitivně naladěn po závodě ve Velké Británii na okruhu Silverston. Mike věří, že nejvyšší stupínek na stupních vítězů, který jim zatím letos uniká, je možný dosáhnout.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hezemans, Mike

Hezemans, Mike | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Už od březnového závodu v Abu Dhabi byl Mike Hezemans a jeho kolega Nicky Catsburg se svouji Exim Bank Team China Corvette mezi jezdci, kteří pravidelně bodovali. První pódium letošní sezony přišlo v kvalifikačním závodu na Zolderu. Od víkendu na Siverstone jezdí s novým týmovým kolegou, Andreasem Zuberem. Nové dvojici se podařilo dosáhnout na pole position a v závodech získali dvě třetí místa.

Celkově je Hezemans v hodnocení jezdců sedmý, pouze 24 bodů od lídra šampionátu. "Výkony v letošní sezoně se neustále zlepšují. Naposledy jsme měli velmi dobrý víkend ve Velké Británii, když jsme zajeli pole position a v závodech získali dvě třetí místa. Myslím, že nám ale k vítězství v závodě chybí rychlost právě při závodech. Na tom musíme ještě do konce sezony zapracovat," prozrazuje Mike.

Další závod FIA GT1 bude pro Holanďana krokem do neznáma. Jezdec Corvette ale myslí, že technická trať bude pro vůz Corvette velkou výzvou, i když mu asi moc sedět nebude: "Ještě jsem na okruhu v Navařře nezávodil, takže nemám moc, co bych o okruhu řekl. Budeme muset počkat až na závodní víkend, abychom mohli říct, jak na tom jsme. Pokud si dobře pamatuji z loňského roku, tak tato trať vozu Corvette moc neseděla. Uvidíme, jak tomu bude letos."

"Doufám, že se nám podaří prosadit do TOP5, ale bude to těžké. Nesmíme zapomínat na to, že ve voze povezeme zátěž za předchozí úspěchy."
Vytisknout

Diskuze: Hezemans: Potřebujeme najít závodní rychlost

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Piccione: Snad se nám podaří snížit odstup

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud