Lorenzo lituje Rossiho zranění

iMotorSport.cz / mediafax, 6. června 2010, 01:15 Google+

Lídr mistrovství světa silničních motocyklů v prestižní kategorii MotoGP Jorge Lorenzo prohlásil, že souboj o titul závažně narušilo zranění jeho italského týmového kolegy Valentina Rossiho. Zprávu přinesl v sobotu server Autosportu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Lorenzo, který přijel do italského Mugella s náskokem devíti bodů před sedminásobným mistrem světa Rossim, si přeje, aby se Ital co nejrychleji zotavil, připouští však, že souboj o titul se tím hodně mění. "Bohužel, mistrovství světa přišlo o velkou hvězdu," řekl Lorenzo, který do nedělní Velké ceny Itálie odstartuje jako druhý. "Bez Valentina nejsou závody tak zábavné, doufáme, že se uzdraví co nejdříve," řekl Španěl, který se sám v minulých letech potýkal s těžkými zraněními a ví, že nyní má největší šanci na titul. "Je mi Valentina líto, protože dobře vím, jak se člověk cítí, když je zraněný. Ale také vím, že teď mám velkou šanci zvýšit náskok na ostatní," doufá lídr šampionátu.

Španěl Jorge Lorenzo nyní vede průběžné pořadí šampionátu v kategorii MotoGP, o devět bodů za ním je jeho stájový kolega z týmu Yamaha Valentino Rossi. Sedminásobný mistr světa si ale v sobotu v Mugellu zlomil nohu a lékaři předpokládají, že bude přibližně dva měsíce mimo.

Vytisknout

Diskuze: Lorenzo lituje Rossiho zranění

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Rossi si zlomil nohu a přijde o GP Itálie

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud