Matsuura v Sonomě na skvělé 6. pozici

ar1, 29. srpna 2005, 01:27 Google+

Kosuke Matsuura si v Sonomě vyjel nejlepší výsledek sezony 2005, když dokázal udržet v posledních 25 kolech v boji o přední pozice.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Matsuura, Kosuke

Matsuura, Kosuke | foto: IRL

Sdílejte článek

Nakonec se musel spokojit po předjetí některými jezdci, např. i Tomášem Engem s šestou pozicí. I tak je to ale jeho nejlepší letošní výsledek.

Kosuke Matsuura do závodu odstartoval z 15. pozice a přes potíže s rychlostí vozu a ubávajícím palivem si dokázal dojet pro šesté top 10 umístění.

"Byl to velmi dobrý závod. Auto nejelo zcela bez problémů. V každé části tohoto závodního víkendu jsme byli více než o dvě sekundy pomalejší, než nejrychlejší jezdci. V posledních 25 kolech jsem byl schopen držet si svoji pozici i když jsem měl potíže s ubývajícím palivem. Skoro po celou dobu poslední fáze sem musel hlídat spotřebu, ale poslední dvě kola jsem jel naplno. Z šesté pozice jsem opravdu nadšený. Byl jsem velmi odhodlaný udržet šestou pozici. Myslím, že jsem jel nejlépe, jak umím. A můj inženýr John Dick vykonal dobrou práci. Celkově ale nemůžeme být spokojeni, protože šestá pozice není vyhraný závod. Pro Watkins Glen musíme na autě ještě mnoho vylepšit a také doufáme v dalších třech závodech této sezony, že zajedeme dobré výsledky.

Foto: IndyCar Media 

Vytisknout

Diskuze: Matsuura v Sonomě na skvělé 6. pozici

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan, Tony

Infineon: Druhé letošní vítězství Kanaana

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud