Imola: Liuzzi vyhrál úvodní závod sezony

ar1, 24. dubna 2004, 22:29 Google+

Vitantonio Liuzzi zvítězil v úvodním podniku Mezinárodního mistrovství FIA Formule 3000, který se jel na okruhu v Imole.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Liuzzi, Vitantonio

Liuzzi, Vitantonio | foto: Arden Motorsport

Sdílejte článek

Italský jezdec s vozem číslo 1 týmu Arden International odstartoval z Pole position, vedl jezdecké pole na špici způsobem start – cíl vyjma zastávek v boxech.

Další Italský jezdec z týmu BCN Enrico Toccacello protnul cílovou pásku na druhé pozici, zatímco týmový kolega Liuzziho Robert Doornbos skončil třetí a stanul tak na vítězné bendě.

Nejrychlejší kolo závodu zajel v 17. kole Jose Maria Polez (CMS Motorsport). V dalším jeho velmi rychlém kole, kdy to vypadalo na další nejrychlejší kolo nezvládl řízení v šikaně Variante Alta a skončil nárazem do zdi. Utrhnul přední závěs kola a závod pro něj skončil.

Oba Argentinští jezdci, Lopez a Guerrieri díky svým chybám a následným haváriím závod nedokončili. Naštěstí, oba vyvázli z havárií bez zranění.

Tomáš Enge (Ma-Con Engineering) svoji jízdou vybojoval v cíli prvního závodu šampionátu pátou pozici a na své konto si tak připsal první 4 body do hodnocení jezdců. Na vítězného Liuzziho ztratil 34,515s a na čtvrtého Gianmarii sekundu.

Vytisknout

Diskuze: Imola: Liuzzi vyhrál úvodní závod sezony

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Enge odstartuje ze třetí řady

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud