R. Buhl: 1. den byl pro nás produktivní

ar1, 28. února 2004, 20:24 Google+

První den prvního závodního víkendu byl pro Robbieho Buhla a tým Dreyer & Reinbold Racing Team produktivní.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Buhl v pátek odpoledne dosáhl s časem 24,8 sekundy na devátou příčku. Jeho průměrná rychlost dosáhla hodnoty 215,375 mil za hodinu.

“Nechteli jsme to hned zpočátku přehnat,“ řekl Buhl po úvodním ranním tréninku. ”Jsme připraveni dobře vstoupit do nové sezony, proto je skvělé mít takovou důvěru v auto.”

Po několika seznamovacích kolech Buhl hned přešel do stíhacího módu, protože krátce po úvodních kolech dosahoval slušných rychlostí. Poté tým začal experimentovat s aerodynamikou, přesněji se pokusil jít s přítlakem níž. Tým tak mohl využít získaných dat, které vyprodukoval Buhl v předchozím testu na ovále v Homesteadu.

”Garantuju vám, že jsme zde jediný tým se zcela novým autem,” řekl Owen Snyder III. ”Rád bych řekl, že je to pro nás skvělý výsledek prvního dne.”

Buhl zde testoval své auto koncem ledna, což bylo to stejné auto, které zde havarovalo v zatáčce č. 4 před dvěma týdny. Dokonce před testem ve Phoenixu, tým plánoval v Homesteadu nasadit záložní auto.

Díky novým pravidlům, tým mohl v noci na sobotu vyměnit tréninkový motor za kvalifikační a v neděli odpoledne již také za závodní.
Vytisknout

Diskuze: R. Buhl: 1. den byl pro nás produktivní

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Dixon v tréninku před kvalifikací nejrychlejší

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud