Kvalifikaci vyhrál di Resta

iM2, 4. září 2010, 20:58 Google+

BRANDS HATCH KVALIFIKACE; Paul di Resta dominoval kvalifikaci na Brands Hatch, když nenašel přemožitele ve všech čtyřech částech.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Testovací jezdec týmu F1, Force India, Paul di Resta nenašel přemožitele v kvalifikaci na nedělní závod na Brands Hatch. Do poslední části kvalifikace startoval jako poslední, protože byl nejrychlejší ve třetí části. Již po prvních dvou sektorech svého posledního kola měl solidní náskok na průběžně vedoucího Bruna Spenglera. V poslední zatáčce měl však Skot namále, když vyjel polovinou vozu do trávy. Jeho náskok mu však vystačil a získat si tak pole position.

Do druhé řady se postaví úřadující šampión DTM, Timo Scheider, na Audi. Vedle něj bude celkem překvapivě stát Ralf Schumacher s Mercedesem. Ralf byl poslední, komu se podařilo proklouznout do Q4. Když vystrčil kolegu od Mercedesu, Garyho Paffetta, o pouhých 0,005s!

Paffett se postaví do třetí řady se svým dlouholetým rivalem, Mattiasem Ekströmem. Za ním budou stát kolegové od Audi, Olivier Jarvis a skvěle jedoucí Miguel Molina. Neúspěchem skončilo vystoupení posledního jezdce Audi se specifikací 09, Martina Tomczyka. Ten bude startovat z desátého místa za Mercedesem z roku 08 Jamieho Greena.
Vytisknout

Diskuze: Kvalifikaci vyhrál di Resta

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge/Turner

Enge - Turner na Nürburgringu bez konkurence

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud