Paffet chce doma vyhrát

iM2, 31. srpna 2009, 16:23 Google+

Pro jezdce Mercedesu, Garyho Paffetta, je závod na Brands Hatch tím nejvýznamnějším v roce. Chtěl by zde opět vyhrát.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Když Gary Paffett na Nürburgringu vystoupil z vozu po první části kvalifikace (Q1), bylo jasné, že vedoucí pozice v tabulce jezdců je minulostí. Díky vadnému zapalování motoru nedosáhl výše než na 16. pozici. V závodě se mu také nijak nedařilo, dokázal však vybojovat alespoň bod za osmé místo.

Nürburgring je však již minulostí a před Paffettem stojí výzva v podobě domácího závodu. Na Brands Hatch přijíždí jako průběžně třetí se ztrátou šesti bodů na aktuálně vedoucího Tima Scheidera. Na klasickém závodním okruhu kousek od Londýna chce šampión DTM z roku 2005 uspět.



„Pro mě je závod DTM na Brands Hatch každoročně nejvýznamnější událostí roku. Je výborné, že můžu jet doma, před mými kamarády a příbuznými. Já i můj tým uděláme vše proto, abychom na Brands Hatch byli zpět na špici,“ říká Gary.

28letý Brit samozřejmě není jediným, kdo bude na Brands Hatch doma. Dohromady je v DTM šest britských závodníků. To znamená celou třetinu startovního pole. Vedle Paffetta jsou to týmový kolega z HWA Paul Di Resta, závodník a závodnice Mercedesu s ročními vozy Jamie Green a Susie Stoddart, a závodník a závodnice s rok starými Audi Oliver Jarvis a Katherine Legge.
Vytisknout

Diskuze: Paffet chce doma vyhrát

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bartels/Bertolini

K plus K penalizováni, vítězí Viptaphone

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud