Andretti Green táhne Japonsko a něžné pohlaví

iM3, 29. června 2009, 19:18 Google+

ANDRETTI GREEN RACING – REVIEW; Čtyřčlenný tým dojel do cíle, a to rovnou v první desítce. Hideki Mutoh navázal na výborný výsledek v Iowě, Patrick stále podává vyrovnané výkony. Jen Kanaan a Andretti zůstávají nepatrně za očekáváním.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Hideki Mutoh, 4.
Po tréninku jsme zapracovali na nastavení vozu a povedlo se. Chlapci odvedli fantastickou práci na pitlane a já jsem s čtvrtým místem velmi spokojený. Nebýt závěrečné žluté vlajky, mohly bychom zasáhnout do boje o vítězství.

Danica Patrick, 5.
Jsem opravdu ráda, že se nám opět podařilo dojet v první pětce. V kvalifikaci jsme se trápili, ale tvrdou prací jsme zjistili chyby a vůz zlepšili. Chlapci odvedli výbornou práci na pitlane, vůz byl skvělý. Kéž bychom udrželi rychlost se špičkou, ale provoz nás polapil do sítě. Celkově jsme s víkendem spokojená.

Tony Kanaan, 6.

Dokázali jsme vyjít z hektického víkendu ve zdraví. Myslím, že jsme odvedli maximum a strategie se nám povedla. Žluté vlajky nám příliš nepomohly, ale fanouškům jsme předvedli dobrou show.

Marco Andretti, 7.

Monopost se choval velmi dobře, ale předjíždění bylo hodně náročné. Na Richmondu je kvalifikace důležitá a předjíždět dá práci. Vydali jsme ze sebe maximum a dojeli v první desítce.
Vytisknout

Diskuze: Andretti Green táhne Japonsko a něžné pohlaví

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Doornbos, Robert

Rahal po více než roce na bedně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud