Patrick zůstane pravděpodobně u Andrettiho

iM3, 25. srpna 2009, 18:24 Google+

Danica Patrick vyslala do světa indicie, že hodlá zůstat u stáje Andretti Green Racing i v příští sezóně. Jakékoliv bližší informace však odmítla sdělit, zdali smlouva čeká na podpis nebo se řeší podmínky si nechala pro sebe.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Navíc dodala, že nedávné změny v organizaci týmu hrály velkou roli v jejím rozhodnutí. Spolumajitelé Kim Green a Kevin Savoree totiž odevzdali spoluřízení stáje a aktivity přesunuly do organizace Andretti Green Promotions.

„Démon, kterého znáte je lepší než démon, kterého neznáte,“
uvedla Patrick. „Každý tým má své vlčí jámy a osoby, se kterými nevycházíte. Některé změny, jež uvnitř stáje proběhly, se mi líbí a to je dobře,“ pokračovala Patrick, čímž nepřímo poukazovala na složité vztahy se spolumajiteli AGR.

Oznámení o probíhajících jednání u AGR definitivně vyvrátily dohady o přestupu do NASCAR. Danica Patrick ještě uvažovala nad přestupem k týmu Target Chip Ganassi Racing, ale její budoucnost míří spíše do Andretti Grenn, ačkoliv dodává, že zatím nic nepodepsala. „Neexistuje žádná jiná stáj než AGR, Ganassi a Penske, kam bych chtěla jít,“ řekla Patrick.
Vytisknout

Diskuze: Patrick zůstane pravděpodobně u Andrettiho

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Briscoe, Ryan

Castroneves mimo hru, Briscoe vede

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud