Wheldon: Nejsme připraveni, ale můžeme vyhrát

iM3, 29. března 2009, 23:37 Google+

Partnerství mezi Danem Wheldonem a Panther Racing trvá už půl roku, obě strany tak mohou upřímně mluvit o vynikající souhře a spolupráci. Vždyť Wheldon začal svou kariéru právě u týmu Panther Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wheldon, Dan

Wheldon, Dan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Wheldon debutoval v roce 2002, sice ho po dvou závodech zlákala nabídka od Andretti Green, ale nyní se třicetiletý Brit vrací tam, kde začal.

„Být zpátky u Panterů je vzrušující,“ uvedl Wheldon. „Tým má spoustu energie, zdá se, že jdeme správným směrem. Zažili pár horších let, ale s tím jak jsme přes zimu pokročili, budeme mít snad konkurenceschopný rok.“

„Nebyl bych zde, kdybych nevěděl, že můžeme vyhrát,“ pokračoval Wheldon. „Čeká nás těžká práce. Tým skončil loni třináctý, takže musíme udělat velký skok, ale v některých případech to bude reálné. V minulosti ukázali, že jsou schopni vyhrát šampionát. "

Na druhou stranu Wheldon přiznává, že nejsou připraveni jak by chtěli. Za čím si však stojí, je slušná konkurenceschopná pozice.

Dan Wheldon odešel z týmu Chipa Ganassiho vesměs nedobrovolně, s rostoucím podílem klasických okruhů se výkony zhoršovaly, neboť Wheldon patří spíše do kategorie oválových jezdců. Ganassi ho proto raději nahradil komplexnějším Franchittim.
Vytisknout

Diskuze: Wheldon: Nejsme připraveni, ale můžeme vyhrát

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hunter-Reay, Ryan

Hunter Reay našel na poslední chvíli angažmá

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud