Ještě více Danici Patrick

iM3, 19. března 2009, 22:38 Google+

Danice Patrick končí v letošním roce smlouva, mediálně nejsledovanější jezdec série se tak dostane ještě pod větší drobnohled. Ale šéf stáje Andretti Green Racing Michael Andretti obavy nemá, podle něj rozruch kolem Patrick a jeho týmu nebude ničím neobvyklým.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Patrick je často spojovaná s novým týmem USF1, který má vkročit do seriálu Formule 1 v roce 2010. Jisté zmínky padají i k sérii NASCAR. Jaká na vítězku v Motegi čeká budoucnost je obtížně říci, ale rozruch kolem její osoby bude značný.

S tím Andretti počítá. „Na takové věci jsme zvyklí. Vlastně to vypadá, že každý rok něco podobného zažijeme, takže problém s tím mít nebudeme,“ uvedl Andretti.

„Všichni víme, co je potřeba s Danicou udělat, ona to ví, doufáme, že tu bude ještě hodně dlouhou. Ještě v sobě skrývá potenciál,“ pokračoval mistr světa z roku 1991. „Jde o období, kdy si média najdou člověka, kterému končí kontrakt a začnou kolem něj vytvářet různé možnosti.“

Michael Andretti se z pozice majitele týmu přesunul i do role stratéga. Od letošního roku bude pro Patrick vymýšlet strategii. K americké závodnici se ještě přidal bývalý inženýr Marca Andrettiho Eddie Jones.

„Potřeboval jsem nějakou pořádnou práci a těším se na tu výzvu. Celý tým cítil, že jsme schopen Danice pomoci.“ Marco Andretti bude mít k dispozici inženýra Petera Gibbonsona, jenž spolupracoval s Michaelem v dobách CART. Tony Kanaanovi byl přidělen Allen McDonald, jenž se v roce 2007 staral o vůz Daria Franchittiho. Původní inženýr Eric Cowdin odešel po třináctileté spolupráci s Kanaanem k týmu Penske.
Vytisknout

Diskuze: Ještě více Danici Patrick

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hildebrand, JR

Nová hvězda IndyCar na obzoru?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud