Marco Andretti se omlouvat nebude

iM3, 8. června 2008, 17:18 Google+

ANDRETTI GREEN RACING - REVIEW; Dobře rozjetý závod nakonec skončil pro celý tým pohromou. Andretti havaroval z druhé pozice, Patrick se v závěru nedokázala prosadit, Kanaan měl problémy s vozem a Mutohovu cestu za lepším výsledkem zastavila žlutá fáze.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan - Mutoh

Kanaan - Mutoh | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 5.
Vůz byl slušný, ale v jedné chvíli se něco zlomilo. Od té chvíle se auto těžko ovládalo. Dělal jsem co jsem mohl, abych zůstal mimo problémy. Vůz jsem neměl pod kontrolou. Byl to pravděpodobně nejhorší závod sezóny, přesto jsme dojeli v první pětce.

Hideki Mutoh, 6.
Bylo by skvělé, kdybychom dojeli v první pětce. Nebýt poslední žluté, mohli jsme skončit v první trojce. Snažil jsem se šetřit palivo, abych nemusel znovu do boxů. Trochu mě to mrzí, ale to jsou závody. Naučil jsem se toho opravdu hodně, teď jsem v provozu více jistější.

Danica Patrick, 10.
Mrzí mě, že jsme nezůstali na špičce až do závěru. Vůz byl skoro po celý závod nedotáčivý, to mi stěžovalo situaci v provozu. Můj tým pracuje velmi tvrdě, cením si jeho přístupu.

Marco Andretti, 19. / nedojel
Je mi líto celého týmu. Opravdu se nám dařilo, podobně jako Ryanovi. Je to špatné pro nás oba, ale na druhé straně, jsou jezdci, se kterými můžete soupeři kolo na kolo a s jinými zase ne. Vjel na bílou čáru a pak už to bylo jasné. Byli jsme dobří, ale to nic neznamená. Musíme mít výsledky.
Vytisknout

Diskuze: Marco Andretti se omlouvat nebude

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Camara, Jaime

Conquest Racing se stále učí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud