Modřice 7. - 9.: Letos naposledy Modřice

ar1, 8. října 2004, 02:19 Google+

Letos naposledy se startovní pole seriálu AUTO NEWS NETWORK CUP 2004 sešlo na brněnské dráze v Modřicích.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Zajímavostí byl přestup na nový formát závodu, když se rohodlo o tom, že se původně hodinový závod zkrátí na 20 minut a zruší se tréninky a kvalifikace. Tím vznikl prostor pro další dva dvacetiminutové závody, které se ve středu také odjely.

Pořadí na startu určil los, tedy čísla vylsovaných motokár. Platí již také nové pravidlo, že žádný jezdec nesmí mít ve stejný den použít jednu motokáru více, než jednou.

To například způsobilo, že jezdec, který dosáhl v letošních závodech maximálně na 5. pozici, stanul také na Pole-position. Bylo vidět, že tato situace závody více zatraktivnila.

V nejbližších dnech se bude jednat ještě o dalších úpravách závodního dne. Již prosákly na povrch zvěsti, že by se závod zkrátil na pouhých 15 minut a možná se pojede i jeden trénink. A nebo druhá varianta říká, že by se mohly jet čtyři 15ti minutové závody.

Nicméně, sezona v Modřicích středečním závodem skončila a nyní se šampionát přesune do zrekonstruavané haly MOTOKART v Pohořelicích. Jedná se o krytou halu, která vypadá pro závody velmi atraktivně. Zatím tu někteří jezdci jen testovali.

Foto: AUTO NEWS NETWORK
Vytisknout

Diskuze: Modřice 7. - 9.: Letos naposledy Modřice

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Janiš míří do Champ Car

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud