Nominace ČR: E. Janiš, Enge náhradníkem

Pavel Stavebník, 8. října 2007, 16:45 Google+

Šéf české stáje A1GP – Světového poháru motorsportu Antonín Charouz využívá pravidla nominace více jezdců pro jeden závodní víkend a hlavního pilota pro víkendový závod Škoda Transportation A1GP - Velká cena primátora statutárního města Brna vybere v pátek po jízdách nováčků.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Janiš, Erik

Janiš, Erik | foto: BPA sport marketing, a.s.

Sdílejte článek

Do nich nastoupí mladík Erik Janiš s tím, že pokud by se mu nevedlo nejlépe, v sobotních trénincích, kvalifikaci a v nedělních závodech pojede zkušenější Tomáš Enge.

Manažer Charouz upozorňuje, že jeho jednání není ničím proti dvacetiletému Eriku Janišovi. „Nominace dvou závodníků je zcela běžná a my ji chceme v domácím podniku využít. Tomáš je proti Erikovi mnohem zkušenější a zároveň mi potvrdil, že bolest jeho operovaného lokte ustupuje, takže by víkend v Brně zvládl,“ líčí Charouz. „Není to nic proti Erikovi, navíc pokud bude v pátečních jízdách v pohodě, rychlý a klidný, bude celý víkend jeho. Domácí závod v tak velkém šampionátu je vždy pro jezdce velkým psychickým břemenem a my chceme být co nejlépe připraveni, to je jediný důvod širší brněnské nominace.“

Zdroj: Tisková zpráva bpa.cz
Vytisknout

Diskuze: Nominace ČR: E. Janiš, Enge náhradníkem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Yoong, Alex

Kalendár ochudobnený o jedno podujatie

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud