Wilson zajel na trati Redback Pole position

ar1, 29. července 2007, 01:46 Google+

SAN JOSE – 2. KVALIFIKACE: Justin Wilson, Dan Clarke a Oriol Servia, to je téměř nečekaná trojice jezdců, která završila nejúspěšněji druhou kvalifikaci na nedělní Grand Prix San Jose na trati v Redback Raceway.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wilson, Justin

Wilson, Justin | foto: RuSPORT/TNT Photo/ACM Photo

Sdílejte článek

Seriál Champ Car World Series je letos velmi zajímavou podívanou, už asi i proto se do San Jose přijelo na závod podívat přes jeden milión diváků.

Vyrovnanost startovního pole dokazují časy, kterých dosahují téměř pokaždé, když si odmyslíme nadvládu Bourdaise v závěrečných kvalifikacích, jiní jezdci. To například ve Formuli 1 nevidíme. V USA proto sílí tlak diváků na tento šampionát, protože je zde stále více zábavy.

Wilson tak zajel své další Pole position v CCWS své kariéry a se ztrátou pouhých 0,053s za ním skončil na druhé pozici Dan Clarke s vozem stáje Minardi, což je velké překvapení. Wilson tak bude startovat z první pozice, druhý bude Bourdais a třetí Clarke. Dalším překvapením je třetí čas z druhé kvalifikace Oriola Servii, jenž odstartuje jako čtvrtý, tedy ze druhé řady.

Překvapivě se nedařilo oběma jezdcům týmu Newman/Haas/Langin, kteří zajeli až Rahal 5. čas a Bourdais 6. čas.

Mario Dominguez nahradil pro tento závod Dalziela ve voze stáje Pacific Coast Motorsport a jeho čas stačil pouze na 14. pozici. Mario Dominguez se tak stává nechvalně nešťastnou postavou CCWS, tedy náhradním jezdcem, jenž je zapůjčován mezi týmy, jako náhradník.

Vytisknout

Diskuze: Wilson zajel na trati Redback Pole position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Häkkinen sundal přilbu a platil

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud