Modely Harley-Davidson pro rok 2011

Martin Hájek, 30. července 2010, 01:14 Google+

Harley-Davidson představuje zcela nový motocykl SuperLow™, který se stane součástí široké modelové řady roku 2011.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: Harley Davidson

Sdílejte článek

Harley-Davidson tak s jeho 26 modely, jež zahrnují městské „křiklouny”, dálkové cestovní stroje, moderní customy vybavené chromem, tmavé bobbery (sólo sedlo) v retro stylu a sportovní stroje, nabídne svým zákazníkům motocykly, které naplní touhy téměř každého řidiče motocyklů. Prožitek z jízdy na těchto legendách pak samozřejmě doplní typický zvuk motoru V-Twin.

Nejdůležitější novinky pro rok 2011:
Nový SuperLow kombinuje přepracovanou přední část motocyklu a geometrii, s novými koly a pneumatikami. Díky upravenému sedlu a řídítkům bylo dosaženo velice dobré ovladatelnosti a pohodlí, které dávají větší jistotu začátečníkům a přináší jim tak neopakovatelný zážitek z jízdy na motocyklu.

Důležitou novinkou, kterou Harley pro příští rok představuje, je ABS ve standardu u všech modelů řady Softail 2011 (s výjimkou Cross Bones®).

U modelu Harley-Davidson Sportster XR1200X došlo rovněž k několika zásadním změnám. Nový XR1200X disponuje nastavitelným předním a zadním pérováním, pohyblivým rotorem na předních brzdách a pulsující silou vysokokompresního 1200cc Evolution® V-Twin motoru. Pro rok 2011 bude nově dostupný v sexy White Hot Denim barvě.

Motocykly řady VRSC™ budou zase pro rok 2011 nově k dostání s Michelin® Scorcher™ pneumatikami, moderním lakováním a grafikou, které Night Rod® Special a V-Rod Muscle™ přestaví svým zákazníkům v ještě větší kráse.

Modelovou řadu Harley-Davidson pro rok 2011 uzavírají čtyři modely Dyna®, jež se motocyklovým fanouškům představí v nejnovějším lakování a nejsyrovějším stylu všech Big Twin motocyklů.

Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO™) nabízí 4 prémiové, limitované edice modelů pro rok 2011.
CVO Road Glide Ultra features a Road Tech® zumo® 660 GPS s navigačním systémem a vylepšeným Harman/Kardon Advanced Audio systémem s BOOM Bagger reproduktory a 8GB iPod® nano®. Pro nejpohodlnější cestování má tento cestovní motocykl sedadlo s duálním vytápěním.

CVO Street Glide přijíždí na novém 19ti palcovém Agitator™ předním kolu a s novou kapotáží, která snižuje proudění vzduchu a poskytuje dostatek místa pro 6 reproduktorů a 100 wattový audio systém, který rovněž zahrnuje 8GB iPod.

CVO Softail Convertible disponuje novým audio systémem, jenž v sobě integruje 3,5 palcové reproduktory a 20ti wattový zesilovač v upraveném vnitřním prostoru kapotáže. Hudební soubory jsou uloženy v 8GB iPodu uloženém v ochranném pouzdře. Dalšími novinkami pak jsou 1,25 palce široké mini-ape řídítka, elektronická kontrola plynu, tempomat, bezklíčové startování a ABS.

CVO Ultra Classic® Electra Glide® má nově odpružené a vyhřívané sedadlo s koženými doplňky. Jeho chromovaná duální koncovka a nová zpětná zrcátka, která jsou lemována taktéž chromem, mu pak přináší obdiv mnoha příznivců motocyklů.

Zdroj: Harley-Davidson

Vytisknout

Diskuze: Modely Harley-Davidson pro rok 2011

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fässler, Marcel

Opel na cestě zpět do DTM?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud