Tým Británie už má v jezdeckém složení jasno

iM3, 19. dubna 2007, 12:07 Google+

Robbie Kerr nebo Olivier Jarvis? Těžké rozhodnutí týmu Velké Británie muselo před Brands Hatch padnout. Jenže náročnému výběru nepomáhal ani fakt, že oba jezdci poslední dva závody A1GP vyhráli.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kerr, Robbie

Kerr, Robbie | foto: Sutton Images

Sdílejte článek

Šéf týmu Jonh Surtees se nakonec rozhodl pro Robbieho Kerra. „Robbie a Oliver si na dráze v průběhu sezóny vedli výjimečně. Robbie v minulém roce odjel v Brands Hatch dobrý závod a nevidím důvod, proč by se tak nestalo i letos.“

Kerr závod v Brands Hatch vedl, ale technická porucha mu znemožnila projet cílem jako vítěz. „Minule jsme v Brands Hatch skoro vyhráli, letos máme skvělé nastavení, se kterým se můžeme stát prvním národem v A1GP, jenž vyhrál domácí závod,“ řekl Kerr.

Na druhé straně musí Oliver Jarvis překousnout velké zklamání. Brit přinesl týmu důležité vítězství v Mexiku a předpokládal, že se domácím fanouškům představí on.

„Jsem zklamaný, protože v Brands nebudu závodit,“ řekl Jarvis. „Rád bych měl šanci soupeřit v dalším závodě A1GP a převážně pak v domácím a zároveň posledním závodě sezóny.“

foto: Sutton Motorsport Images
Vytisknout

Diskuze: Tým Británie už má v jezdeckém složení jasno

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Patrick, Danica

AGR stále na čele, tentokrát Danica Patrick

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud