Aféra se nekoná

Daniel Šupa, 15. července 2003, 08:21 Google+

Prezident a CEO seriálu Champ Car Chris Pook obvinil kanadská média z vytváření umělého problému, který měl vzniknout po Tracyho výstřelku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Podle bulvárního kanadského tisku mělo dojít v průběhu clevelandského víkendu k slovní a dokonce fyzické rozepři mezi Chrisem Pookem a hvězdou seriálu Paulem Tracym. Důvodem měla být nespokojenost prezidenta Cham Car s oblečením kanadského jezdce při mediálním programu „Rock and Roll Hall of Fame“, kam přišel v krátkých kalhotách. Pook se měl druhý den osobně setkat s Tracym na boxové komunikaci, kde mělo dojít k ostré výměně názorů a údajně i k fackám.

„Je to nafouknuté a jedná se o jednosměrnou konverzaci. Problém je v tom, že u toho nebyli (myšleno kanadský tisk). V novinách pak spekulovali nad informacemi, které vzali kdo ví kde a vydávají to za hádku mezi mnou a Paulem. Dokonce píší o strkanici a podobných hloupostech. Je to nesmysl a jejich čistá fantazie,“ prohlásil na otázku, zda mají spekulace v kanadských denících své opodstatnění Pook.

Na druhou stranu je pravda, že Tracy je považován za „enfant terrible“ amerického motoristického světa a sám jezdec si na zařazení mezi zlé hochy zakládá. „Paul má osobitý charakter a je vynikajícím pilotem, ale stejně jako jemu podobní překročí čas od času tenkou hranici platných pravidel a musí pak počítat s možnými sankcemi,“ dodal Pook.

Podle něj se skutečně Paul Tracy vystavenou pokutou rozčílil, ale šlo údajně o 30 vteřin, než uznal závažnost situace a povinnosti jezdců vůči seriálu. K žádnému fyzickému napadení nedošlo. Vše je dle Pooka v normálních mezích a v žádném případě není proti Tracymu zaujatý...

Vytisknout

Diskuze: Aféra se nekoná

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Prakticky domácí debut - anotační foto

Prakticky domácí debut

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud