Bryan Herta pojede za Andretti Green Racing

Daniel Šupa, 27. června 2003, 13:48 Google+

Jezdec, o kterém se hovořilo v souvislosti s nahrazením Daria Franchittiho v týmu Michaela Andrettiho, získal kontrakt do konce letošní sezony.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Franchitti se po svém úrazu páteře vrátil k závodění při 225 mílích Pikes Peak. Přestože závod dokončil na 4. místě, poslechl lékaře a zbytek sezony vynechá kvůli řádnému doléčení. Michael Andretti, šéf stáje AGR, se obrátil na Bryana Hertu, který již zraněného Franchittiho zastoupil v Texasu s nabídkou na angažmá pro zbytek letošní sezony.

„Je to nečekané překvapení. Mrzí mne, že má Dario zdravotní problémy, ale jsem velmi rád, že jsem dostal tuto nabídku,“ prohlásil Herta, jenž získal v Texasu 4. místo. Jezdec nemá příliš času na přípravu k nadcházejícímu závodu v Richmondu, ale dle vlastních slov je na výzvu nočního závodu připraven.

„Mám rád noční závody, mohu si alespoň pospat,“ řekl Herta, který na tomto okruhu nikdy nestartoval, ale spoléhá na to, že mu po nedávných testech týmu na nepravidelném oválu pomůže jeho nový týmový kolega Tony Kanaan. „Měl bych trochu obavy, ale práci v tomto týmu jsem si již vyzkoušel, takže jsem přesvědčen o tom, že bude vše v pořádku,“ dodal Herta.

„Bryan se velmi dobře uvedl výkonem v Texasu a hodí se k Tonymu a Danovi. Jednou z věcí, které dělají náš tým úspěšným jsou vztahy uvnitř a důvěra jezdců mezi sebou,“ řekl k podpisu smlouvy bývalý jezdec a současný šéf týmu Michael Andretti.

Vytisknout

Diskuze: Bryan Herta pojede za Andretti Green Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

F3000: Po čtyřtýdenní pauze další závod - anotační foto

F3000: Po čtyřtýdenní pauze další závod

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud