RuSPORT přetáhl jezdce série IndyCar

iM3, 11. října 2006, 15:55 Google+

Tým RuSPORT, který má od těžké havárie Cristiana de Matty o jednoho pilota méně, hledal náhradu i u konkurence v IndyCar.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
da Matta, Cristiano

da Matta, Cristiano | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Pro dva zbývající závody sezóny v Austrálii a Mexiku angažoval tým RuSPORT Ryana Briscoa. Australský jezdec bude debutovat na domácí trati 22. října, tedy již tento víkend. „Jsem nadšený z připojení se k RuSPORT v konkurenční sérii Champ Car,“ řekl Briscoe. „Protože budu startovat na Surfer´s Paradise, bude to pro mne zvláštní závod. Od začátku roku bylo mým cílem startovat v Champ Car a teď jsem v top týmu, takže je to pro mě opravdu výzva.“

Brazilec da Matta byl předán do domácí péče a velmi rychle se uzdravuje. Od srpna, kdy k neštěstí došlo, startoval RuSPORT pouze s jedním vozem pro Justina Wilsona. „Od Cristianově srpnové nehody jsme strávili spoustu času hledáním vhodného pilota do vozu č. 10,“ řekl šéf týmu, Jeremy Dále. „Ačkoliv jsme kontaktovali a testovali několik talentovaných a schopných jezdců, věříme, že je Ryan vhodným typem jezdce pro RuSPORT,“ pokračoval.

Briscoe má za sebou testování Toyoty F1, závody za tým Chipa Ganassiho a Dreyer & Reinbold v IndyCar sérii, účast v závodě 24 hodin v Daytoně, v šampionátu A1GP hájil barvy Austrálie a minulý týden závodil v australské sérii V8 Supercar.

Foto: Champ Car

Vytisknout

Diskuze: RuSPORT přetáhl jezdce série IndyCar

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wirdheim, Bjorn

Montoya, co o něm říkají jezdci IRL?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud