BMW rozdělilo jezdce do jednotlivých týmů

iM2, 3. února 2012, 20:17 Google+

Mnichovská automobilka BMW sice již před dlouhou dobou oznámila jména 3 týmu (RMG, RBM a Schitzer), které ji budou v letošní sezoně DTM reprezentovat, ale nebylo známo, kteří jezdci pojedou za jaké týmy. To dnes BMW vyjasnilo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Martin Tomczyk, který se k BMW připojil teď v zimě od Audi jako úřadující šampion DTM, bude nastupovat v týmu RMG. Zajímavostí je, že celý tým RMG vznikl vloni v létě s jasným cílem: Zastupovat BMW v DTM. Jeho týmovým kolegou bude nováček neměcké série, Američan Joey Hand.

Druhým jezdcem, který se podařilo BMW přetáhnout od konkurence, je Bruno Spengler. Ho uvidíme v barvách týmu Schnitzer společně s továrním jezdcem BMW, Dirkem Wernerem. Ten dříve zastupoval BMW ve vytvrvalostních závodech. Tým Schitzer též patří k tradičním týmům německé značky.

RBM bude mít k dispozici také dva jezdce. Jednim z nich bude Andy Priaulx, tedy jezdec, který právě s tímto týmem vyhrál ve WTCC 3 tituly. RBM tedy dříve reprezentovalo BMW ve WTCC. Druhým jezdcem týmu bude Augusto Farfus, tedy také jezdec z WTCC.

Vytisknout

Diskuze: BMW rozdělilo jezdce do jednotlivých týmů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

BMW odhalilo desing jednoho z vozů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud