Yamaha prosí, aby Rossi zůstal

Daniel Šupa, 22. května 2008, 22:34 Google+

Valentino Rossi je bezesporu legendou třídy MotoGP a letos mu končí smlouva. Je už loňská frustrující sezona s Yamahou zapomenuta a bude chtít Ital setrvat v týmu s rychlým a bezstarostným Lorenzem za svými zády?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Gazzetta dello Sport se zeptala šéfa sportovního oddělení Yamahy Masao Furusawy, zda má zájem obnovit s Rossim smlouvu. „Určitě, protože Valentino bude vyhrávat ještě několik sezon. Může zůstat u Yamahy tak dlouho, jak bude chtít, pokud bude patřit ke špici."

Furusawa přiznal, že loňské špatné výkony šly na vrub Yamahy, nikoliv Rossiho. „Naši technici však vzali něco síly Ducati a jízdních vlastností Hondy a směřujeme už naši snahu k roku 2009."

Rossiho šéf se pustil i do předpovědi, kdo bude letos šampionem a upřednostnil právě Itala. „V posledních závodech prokázal, že je v tuto chvíli tím úplně nejlepším. Lorenzo a Edwards zajeli skvěle, ale miluji Valentina. Omlouvám se, že to tak říkám, ale v tuto chvíli více než Jorgeho. V Le Mans byl bezkonkurenční. Lorenzo a Pedrosa ho budou schopni porazit v některém závodě, ale Rossi letos vyhraje svůj osmý titul."

Naznačil snad Furusawa použití týmové režie?

Vytisknout

Diskuze: Yamaha prosí, aby Rossi zůstal

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Maldonado, Pastor

Hon na Maldonada ukončila nehoda

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud