Hon na Maldonada ukončila nehoda

Daniel Šupa, 22. května 2008, 22:10 Google+

MONAKO - KVALIFIKACE; Venezuelan Pastor Maldonado obhájil svoje loňské pole position. V první řadě se po jeho boku postaví Bruno Senna. Favorité startují od poloviny do konce první desítky. Monte Carlo se svými svodidly chyby neodpouští a poškozených vozů byla dnes celá řada.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Maldonado, Pastor

Maldonado, Pastor | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Hned po startu kvalifikace se na dráze objevil Maldonado se Souckem v závěsu. Pilot stáje DPR však nezvládl řízení už ve svém prvním letmém kole a dnes skončil poslední. Venezuelan však zajel nejlepší čas, který bylo nutné pro postavení na čele startovního roštu překonat, ale už při druhém průjezdu svoji snahu přehnal a v St. Devote měl velké štěstí, že se svodidlům vůbec vyhnul.

Největším problémem pro zajetí kvalitního času byl silný provoz, který ještě zhoršovaly žluté vlajky po nehodách Tunga či Puglise. Na nových gumách Maldonado svůj náskok ještě zvýšil a o pole position bylo rozhodnuto ve chvíli, kdy havaroval rychlý Valles.

Druhá řada patří Conwayovi a zmíněnému Vallesovi, třetí vedoucímu jezdci průběžného pořadí Pantanovi a Chandhokovi, za nimi už se nachází druhý a třetí jezdec šampionátu Grosjean a Buemi. V dalším nevýrazném výkonu pokračuje Filippi se svým dvanáctým časem.

 

Vytisknout

Diskuze: Hon na Maldonada ukončila nehoda

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Čtyřkolka na vzestupu: Kawasaki

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud