Creation Autosportif na svůj cíl nedosáhl

Daniel Šupa, 2. srpna 2004, 08:55 Google+

Cílem soukromé stáje s posádkou Verdon-Roe / Derbyshire / Campbell-Walter / Snowdon bylo dokončit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Campbell-Walter/Derbyshire

Campbell-Walter/Derbyshire | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Nejzkušenější a zároveň nejrychlejší pilot této čtveřice Brit Jamie Campbell-Walter před závodem přiznal, že na celkové vítězství asi pomýšlet za normálních okolností nemohou, ale jsou při 24hodinových závodech okolnosti vůbec někdy normální? Cílem proto bylo závod dokončit a samozřejmě, že co nejlépe.

Vůz Lister Storm stáje Creation Autosportif si nevedl špatně, ale s Ferrari ani Saleenem týmu Vitaphone krok držet nedokázal. Splnění cíle průjezdu cílové čáry po 24 hodinách bylo ztraceno po 3/4 závodu, kdy Bobby Verdon-Roe ze závodu předčasně odstoupil po nehodě v pasáži za Eau Rouge.

„Opravdu si nejsem jistý tím, co se stalo a budeme se po tom muset teprve podívat,“ prohlásil těsně po nehodě Campbell-Walter. „Unikal nám mírně olej, ale nevím, zda bylo příčinou problémů při brždění právě toto. Těžko říci, zda byly příčinou nehody zablokovaná kola a nebo došlo k poškození zadní nápravy až v důsledku havárie.“

„Jsem opravdu zklamaný, věděli jsme, že na vítězství nemáme, ale bylo by úspěchem závod dokončit,“ dodal závěrem bývalý pilot továrního týmu Lister Racing.


Foto: DPPI / FIA GT

Vytisknout

Diskuze: Creation Autosportif na svůj cíl nedosáhl

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheckter, Tomas

Bell i v Michiganu v top 10

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud