Debut ve FIA GT pro Davisona

iM2, 28. září 2008, 19:16 Google+

Pro nastávající závod v Nogaru musí řešit v týmu Prospeed Competition složitou situaci. Jejich jednička Emmanuel Collard se totiž nemůže zúčastnit závodu a tak ho v Porsche 997 RSR týmu Prospeed Competition nahradí Alex Davison.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz | Karel Bařina

Sdílejte článek

Australan, který nedávno skončil v Le Mans Series druhý, má mnoho zkušeností s vozy Porsche. S Porsche startoval i v Porsche Carrera Cupu. Ovšem tohle bude jeho debut za volantem vozu kategorie GT.

„Vždy je to krásné překvapení, když Vás někdo pozve na závod, který jste neměli původně v plánu. Už se pochopitelně velice těším na můj premiérový start s vozem kategorie FIA GT. Bohužel trať neznám a tak se ji budu muset naučit v trénincích. To může být ošidné, ale naštěstí znám vůz GT3 RSR dost dobře. Doufám, že učení tratě nebude trvat dlouho a rychle se zapojím do boje o rychlý čas,“ doufám Alex.

„Doufám, že to bude skvělý víkend a podaří se mi zajet solidní výsledek. Bylo by krásné, kdyby se mi podařilo posunout Richardse v šampionátu o nějakou tu pozici výš,“ uzavírá Davison.
Vytisknout

Diskuze: Debut ve FIA GT pro Davisona

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schneider, Bernd

Video: Oslava dalšího titulu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud